Hit Record Producent Murda Beatz berättar för fans att han köpte Bitcoin

  • Post author:
  • Post category:Bitcoin

En annan hiphop-artist har gått med i kryptovalutamiljön, eftersom den kanadensiska skivproducenten DJ och låtskrivaren Murda Beatz (Shane Lee Lindstrom sa att han köpte lite bitcoin på tisdag. Musikproducenten ansluter sig till en rad andra inspelningskonstnärer som har gått med i kryptoekosystemet som 50 Cent, Talib Kweli, Snoop Dogg och Nas.

Den 6 oktober 2020 avslöjade den kanadensiska skivproducenten Murda Beatz för sina 283 000 Twitter-följare att han just köpt lite bitcoin (BTC). Murda Beatz är Shane Lee Lindstroms scennamn och han har varit en välkänd musikproducent i ett antal år.

Beatz har producerat hitsinglar för de amerikanska rapparna Gucci Mane och Travis Scott, och den kanadensiska rapparen Drake också. Den 24-åriga Fort Erie-producenten beräknas ha en nettovärde på cirka 2,6 miljoner dollar idag.

Hit Record Producent Murda Beatz berättar för fans att han köpte Bitcoin

På tisdag tackade Murda Beatz hiphop-artisten Jermane Prime och grundaren av Morgan Creek Digital Anthony ‘Pomp’ Pompliano för att de introducerade bitcoin för honom. Murda Beatz twittrade:

Jag köpte Bitcoin idag … Salut 2 [Jermane Prime och] Anthony Pompliano].

Murda Beatz och Jermane Prime är bara ett par av de välkända hiphop-stjärnorna som har gått in i kryptovalutaekonomin. Till exempel sålde den nu nedlagda Coinbase-applikationen Zapchain tillbaka i november 2015 Talib Kwelis album för bitcoin.

Nasir bin Olu Dara Jones, bättre känd under sitt scennamn Nas, gick också in i bitcoin för flera år sedan. Nas gav bort bitcoin till en massa fans för sex år sedan och berättade för Coindesk 2014 att han var en investerare i Coinbase.

Dessutom sålde Dr. Dres protege Snoop Dogg sitt album från 2013 för 0,3 BTC och twittrade om att gå med i framtiden. “Framtiden är här och Snoop är din kapten, tar dig till månen (det är en bitcoin-sak) – Min nästa post tillgänglig i bitcoin och levereras i en drönare,” sa Snoop.

Efter att Murda Beatz berättade för sina anhängare att han köpte bitcoin kommenterade ett antal personer och välkomnade musikproducenten.

“Klokt beslut. Bitcoin är den bästa formen av pengar som mänskligheten någonsin har uppfunnit. Fortsätt stapla, ”svarade en person till Murda Beatz. Under tiden skickade andra människor hiphopstjärnan satoshis via Twitter-bots på Twitter.

En annan person sa till Murda Beatz att han förhoppningsvis inte lagrar bitcoins på en central handelsplattform. “Få det bitcoin av börserna se till att det är på en säker plats som en Ledger [plånbok],” twittrade han.