Categories
Bitcoin

Nackdelar med eToro

Handel sker som standard i amerikanska dollar, och om du vill konvertera till euro måste du betala en provisionsavgift.
Vi betalar en uttagsavgift på 5 dollar. Därför är det bästa alternativet att samla dem i en enda återbetalning, så att du inte behöver betala extra avgifter flera gånger.
De har en relativt hög spread för kryptovalutor, vilket är fallet med de flesta mäklare. Detta är ett problem som kan minimeras om du investerar långsiktigt, men vi rekommenderar att du använder en börs med inbyggd e-plånbok om din portfölj enbart är inriktad på kryptovalutor.

eToro erbjuder också denna tjänst på sin plattform på www.indexuniverse.eu.
Även om deras chatt är tillgänglig 24 timmar om dygnet är kundtjänsttiderna begränsade till måndag till fredag från 8-17.
Hur eToro fungerar
Klicka för att acceptera cookies för den här tjänsten
En av eToros många utmärkande egenskaper är plattformens användbarhet. På hemsidan hittar du en mängd funktioner som hjälper dig att komma igång med handeln, från kryptovalutor till mer traditionella tillgångar.

När du har skapat din profil ser du att du har ett antal olika sektioner. Låt oss ta en titt på vad de alla har att erbjuda och lära oss hur man tar sig an eToro-plattformen.

Spårning av din portfölj

Genom att klicka på inställningsknappen till höger på skärmen kan du se alla alternativ som finns tillgängliga på den här fliken:

Lägg till objekt.
Ta bort/ta bort objekt.
Teknisk uppföljning genom ProCharts, interaktiva diagram.
Välj en tillgång som standard för att få mer information om dess rörelser, även om du inte har en öppen position i den.
Ange prisvarningar.
Investering med ett klick.
Följ din portföljs utveckling på eToro
Följ din portföljs utveckling på eToro.
Genom att klicka på “Watchlist” på vänster sida kan vi också få tillgång till viktiga funktioner som våra bevakningslistor, våra senaste investeringar och framför allt kan vi skapa en ny bevakningslista.

Med mäklaren kan du skapa upp till 10 bevakningslistor och inkludera 50 objekt i varje lista.

Investeringsportfölj

Vår eToro-portfölj visar all vår handelsaktivitet hittills: både positioner som fortfarande är öppna och positioner som redan är stängda och glömda. Med en snabb överblick kan vi se alla marknader och instrument som vi handlar med, liksom de CopyPortfolios som vi följer.

Om vi vill veta andra mindre omedelbara detaljer om vår portfölj kan vi också få tillgång till “Historik” (redan avslutade affärer) och “Order” i toppmenyn, där vi kan förutse våra transaktioner i enlighet med marknadsförändringar, t.ex. stop loss om vi vill förhindra en kraftig nedgång.

Från den här fliken kan du dessutom:

Dela upp varje operation för att se dem mer detaljerat.
I historiken över alla affärer du har gjort kan du filtrera efter ett visst datum: Detta är mycket användbart för att avgöra vilka investeringsstrategier som har fungerat för dig.
Du kan se vilka order du har i väntan (om det finns några) och vilka som har omvandlats till positioner.
Du kan filtrera efter typ av investering (privatpersoner, aktier, index, CopyPortfolios etc.) enligt din investeringsstrategi.